Případ mrtvého redaktora

Máte chuť na pořádnou detektivku, při které se nejen zasmějete, ale i vám vyskočí strachem chloupky na těle? Díky Josh Lanyon se můžete pustit do napínavé detektivky!

Christopher Holmes je uznávaným autor bestsellerových detektivek, tedy až do chvíle, kdy prodeje začnou klesat. Christopher tedy na radu své agentky vyrazí na spisovatelskou konferenci… To ale ještě netuší, že místo kariéry najde… Spíše zakopne o mrtvolu, potká shodou náhod bývalého policistu, se kterým možná jednou Christopher kdysi něco měl. Ale místo srdečného přivítání, ho čeká spíše obvinění. A aby to nestačilo, nemilosrdný zabiják je pořád na svobodě. Mrtvola nalezena, sexy bývalého poldu máme. Příběh může začít! Možná, že Christopher přece jen najde inspiraci pro novou knihu…

Pojď na Duhy! Zaregistruj se na největší LGBT+ sociální síti v Česku!
Více informácí →

Hypotéza lásky

Venku prší a vy máte chuť na nějakou romantiku? Laura Stevenová si pro Vás připravila romantickou komedii ze studenského prostředí!

Hlavní hrdinka Caro žije úžasný život, stipendium má v kapse a doma vystihuje přímo ideální dítě pro její rodiče. Co víc by ji mělo chybět? Přesto když se Cara dozví o kouzelných pilulkách, které z vás můžou udělat neodolatelně přitažlivého, rozhodne se je vyzkoušet. Zájem její dlouholeté lásky ji zaskočí, ale co víc jsou náhlé city k její nejlepší kamarádce. Můžou za tohle též pilulky? Cara se pouští do nového výzkumu, úkol je jasný, zjistit za co všechno nesou pilulky odpovědnost.

Seznam pro štěstí

Máte snad zájem o knihu, při které si pobrečíte? Rachael Lippincott to jistí. Autorka knihy Pět kroků od sebe nás ani tentokrát nezklamala.

Emily se po smrti maminky cítí dost na houby. Její táta se rozhodl prodat dům kde vyrostla, ona se pohádala s přítelem a jediná osoba, které je schopna se svěřit, je Blake… Holka, co se nedávno přistěhovala…Vlastně ji sotva zná. Když ale Emily najde mámin tajný seznam věcí co by ráda ještě zažila a Blake navrhne aby ho spolu splnily, dívky se začnou sbližovat. Otázka je jak hodně.

Poslední stanice metra

Autorka Casey McQuiston a její kniha poslední stanice metra, jednoduše neomrzí. Hledáte fantasy plné vtipu a  naprosto originálních postav? Jste tu dobře.

August se přistěhovala do New York, do domácnosti lidí, kteří jsou dost sví. Až už jde o nemluvícího spolubydlícího nebo extravagantní umělkyni s jejím přítelem a vykuřovadly k tomu. S tím se ale August dokáže poprat. Teď se chce hlavně věnovat studiu, už žádné případy a vyšetřování, jen studium! To je snad lehké, ne? Teda dokud v metru nepozná zajímavou dívku Jane, dokonalou, usměvavou a vtipnou. August má bohužel smůlu, čeká ji totiž ještě jeden případ, tentokrát punkerky z metra a její tajemné minulosti. Cestovat časem přece nejde? Kdo vlastně Jane je? Nebo byla?

Máte z čeho vybírat! Teď už nezbývá nic jiného než se pustit do čtení.

Díky za pozornost a čas vám tyto tituly více přiblížit. Autorka článku, Klára P.

Podporte magazín nákupom v Dúhovom obchode

Přidej se do našeho týmu!
Baví tě psát a chceš mít svůj článek u nás na magazínu? Ozvi se nám!
Napiš na info@duhy.cz →